CHIC

  1. English
  2. German
  3. Romana

Mirage Chic - March 2014

Mirage Chic - March 2014
MARTIE 2014

 

Mirajul Chic

"Lumea-ntreagă e o scenăŞi toţi oamenii-s actori, Răsar şi pier, cu rândul, fiecare: Mai multe roluri joacă omu-n viaţa..." William Shakespeare – Cum vă place

Colecţie care apare în luna martie 2014 cu ocazia zilei femeii. Colorile predominante pentru materializarea creației fiind albul, negrul şi roşul. Acestea sunt folosite pentru a reda puritatea - alb, eleganța- negru şi pasiunea prin roşu. Realizarea se află sub mirajul lui Eutherpe care i-a sugerat armonie, eleganță şi senzualitate. Cu această colecţie se deschide un nou drum, o colaborare cu Filarmonica din Arad, solicitați fiind pentru a crea veșminte destinate apariției scenice  pentru cor, orchestră dar şi pentru solişti. Artiştii primeniţi de Chic împreună cu actul artistic desăvârşit reușesc să  învăluie spectatorii atât musical cât şi vizual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow us:

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.