CHIC

  1. English
  2. German
  3. Romana

O arădeancă la Paris Fashion Week!

O arădeancă la Paris Fashion Week!

MARTIE 2017

 

PARIS. Vremea ploioasă din capitala Franţei a fost îmbunată, zilele trecute, de colecţia primăvăratică a arădencei Vali Cioban, prezentată în cadrul Paris Fashion Week. Show-ul Chic by Vali Cioban s-a desfăşurat într-un loc ultraselect din Paris: Hotel d’Évreux, Place Vendôme. Practic, creatoarea de modă din Arad şi-a lansat colecția „Contrast” – „o secvență dintr-un scenariu de reînnoire a timpului, de renaștere a naturii. O colecţie inspirată din puterea gingaşului ghiocel şi contrastul firului de mărțişor. O colecție care transmite inocență şi iubire, sinceritate şi mister”.

 

A fost o prezentare de modă absolut surprinzătoare, la care a fost prezent chiar şi ambasadorul Adrian Cioroianu, delegat permanent al României pe lângă UNESCO.

 

„Nu sunt un pasionat al domeniului, nici la curent cu ultimele tendințe etc., dar participarea mea a fost prilejuită de prezența în paradă a unei creatoare de modă românce, din Arad, pe care o cunosc de câțiva ani: Vali Cioban. Firma ei, Chic by Vali Cioban, a fost una dintre cele șapte, din toată lumea, care și-au prezentat la acea oră (sâmbătă, 4 martie, seara – n.r.) creații din portofoliu. În modesta și asumat subiectiva mea opinie, Chic by Vali Cioban a fost și cea mai bună, nu în ultimul rând pentru detaliul de a fi folosit, în unele piese, motivul Mărțișorului – tradiție pe care, vă reamintesc, încercăm să o includem în Patrimoniul imaterial al UNESCO” – a subliniat Excelenţa Sa Adrian Cioroianu.

http://www.aradon.ro/o-aradeanca-la-paris-fashion-week/1793505

Follow us: